28 - 30 September 2018

Skaparkraft

Home

Hallo,

Het grootste deel van mijn leven ben ik al creatief bezig op vele vlakken. Weven is een van mijn hoofd hobby's geweest. In de jaren 80 had ik een weefcentrum  in Wormer, waar ik met heel veel plezier mensen kennis heb laten maken met het weven.

Daarna heb ik ruim 10 jaar in Nieuw Zeeland gewoond. Daar bouwden we zelf weefgetouwen en verkochten die. Ook in NZ werd veel aan weven gedaan in die tijd.

Terug in Nederland zijn mijn interesses toch wat verschoven en nu ben ik bezig met o.a. tekenen van mandala's en encaustic painting. Daarnaast heb ik me in het spirituele verdiept en ben inmiddels Reiki Master.

Heel veelzijdig dus!

Wat het weven betreft zijn er vele mogelijkheden, weven op een raampje,  in een cirkel, bandweven, miniatuur weven en getouwweven etc. etc.

Ik vind het heel fijn om mijn kennis (op welk gebied dan ook) te delen, daar word ik heel blij van!

 

Warme groet van Adrie

Hallo,

Eind 2014 kreeg ik mijn eerste inkle loom “gewoon om het bandweven eens uit te proberen”. Maar het bleef niet bij proberen; het bandweven werd een nieuwe verslaving. Na het bandweven op de inkle loom ontdekte ik het kaartweven en vervolgens het backstrap weven. Inmiddels weef ik niet alleen, maar schrijf ik ook een (Nederlands) blog over het band- en kaartweven en geef ik af en toe cursussen.

Annuska heb ik leren kennen via de Nederlandstalige Facebookgroep “Bandweven”; beiden zijn we hier zeer actief in. Toen Annuska mij vroeg om naar Zweden te komen om op het Skaparkraft mensen te laten kennis maken met het band- en kaartweven, hoefde ik niet lang na te denken. Ik vind het heel erg inspirerend en gezellig om met elkaar te handwerken en ik draag graag mijn kennis over op anderen. Hopelijk tot ziens bij Skaparkraft!

 

Marieke

Copyright 2018 Annuska Joosten